close
close

За нас

Нашата мисия

Change is Life е програма за лечение на алкохолна, хазартна и наркотична зависимост  която се осъществява при резиденти условия и предоставя високо структурирана рехабилитация. Дейностите по програмата се обезпечават от висококвалифициран, мултидисциплинарен екип от специалисти в областта на зависимостите.

Само един поглед и ще се убедите, че рехабилитационният център Change is Life е идеалното място, за вас или вашия любим човек, да поемете по пътя към промяната.

Резидентите пребивават в луксозни вили в близост до морето, предоставящи възможност за фитнес, спорт, йога, медитация, плуване, сауна. Ние осигуряваме 24-часова, непрекъсната и интензивна терапевтична среда със структуриран дневен режим и медицинска грижа. Нашият уникален метод съчетава терапевтични способи с доказана ефективност и иновативни модели в борбата със зависимостта. Изцяло съобразена с добрите практики в световен мащаб, нашата програма дава възможност за дългосрочни резултати при овладяването на болестта.

В условията на пълна конфиденциалност, комфортна среда и висококвалифицирани грижи, ние от екипа на Change is life правим ПРОМЯНАТА възможна!

 Колко бързо мога да започна?

Когато става въпрос за лечение на зависимости, времето често е от съществено значение. Ние ще направим всичко възможно да осигурим на вас или вашия близък човек стая възможно най-скоро. Първата стъпка е да ни се обадите, за да ви помогнем да тръгнете по пътя към възстановяването си.

Нашият екип: 

Обадете ни се на +359 882 543 817