Наркотици. Лечение на наркотична зависимост. Лечение на наркомани

>
>
Наркотици. Лечение на наркотична зависимост. Лечение на наркомани

Кои зависимости се лекуват в Центъра за рехабилитация Промяната е Живот?

Цялостната и ефективна програма за лечение в нашата клиника за наркозависими е създадена с цел да може да се справи с всички видове пристрастявания. Най-често срещаните наркомании, които лекуваме  са следните:

клиника за наркозависими

Най-честите случаи, които наблюдаваме са основно два:

Лечение на кокаинова зависимост.


Лечение на зависимост от марихуана.

Ефективна програма за лечение на наркомания от световна класа

наркомания лечение

Най-съвременния център за лечение на зависимости в България, Промяната е Живот, е създаден на базата на доказани в световен мащаб терапевтични модалности. Нашето уникално лечение,  съчетава когнитивно-поведенческа терапия (CBT), 12 стъпковата програма, арт терапия, психодрама, групова терапия,  Невротренинг (ЕЕГ биофийдбек), като същевременно се фокусира и върху физическото здраве на резидентите.

За разлика от всяка друга програма предлагаща лечение на наркотици, в България, ние се гордеем с ефективността си и голямото разнообразие на зависимости които лекуваме.

Често хората нуждаещи се от помощ и промяна търсят информация в Google и освен методите на лечение и базата, най-вече се интересуват от “лечение на наркомани цени”.

Запознайте се пакетните ценови предложения на нашата клиника за наркозависими Change is Life

Какво да очаквате по време на рехабилитация в нашата клиника за наркомани?

Нашата програма за лечение на зависимости включва:

Структурирания дневния график дава възможност да правите различни, интереси и забавни неща всеки ден, докато работите по  възстановяването си. Така поддържате ума си активен и се разсейвате от терапевтичните сесии и групи.  

Освен групови и индивидуални сесии, програмата  включват спорт, сауна, физиотерапевтични масажи, посещение на минерален басейн, арт и драма терапии и др. Освен това всяка седмица клиентите ни имат възможност да се разходят, да излязат на изглед или да разгледат местните забележителности и исторически паметници. 

Ами детоксикацията?

Детоксикацията не се изисква от всички. При пристигането Ви в Промяната е Живот ние ще преценим на база на вашето физическо състояние дали е необходима медицинска програма за детоксикация с лекарски контрол.

Ползи от стационарното лечение в клиника за наркозависими Промяната е Живот

Стационарното или резидентното лечение на наркотична зависимост в Промяната е Живот предлага на клиентите ни възможността да се измъкнат от предизвикателствата и трудностите на ежедневието си. Вместо това, влизането в луксозна терапевтична общност,  където възможността за намиране на наркотици е почти невъзможна, им дава шанса да се съсредоточат единствено върху  възстановяването си.

Освен това, Промяната е Живот разполага с персонал, работещ денонощно, което означава, че по всяко време на денонощието има специалист на разположение, ако имате нужда от психологическа помощ. За много от нашите клиенти, особено тези с тежка зависимост, стационарната рехабилитация е единственият възможен метод за възстановяване.

Висококвалифициран екип и център за лечение на зависимости

Екипът в Промяната е Живот  е от обучени и лицензирани специалисти в различни психологически парадигми, специализирали в консултиране на наркотична зависимост и имащи десетилетия комбиниран опит в справянето с всички форми на наркоманията. Всъщност една част от нашите консултанти са  възстановяващите се зависими с минимум две години чисто време, което им позволява да споделят личния си опит с нашите клиенти и да им помагат в борбата със зависимостта.

Отвъд консултантския екип имаме медицински персонал, който специализира в лечението на зависимости. Нашият персонал включва главния психотерапевт, психиатър и няколко психолога, в комбинация с нашия професионален медицински екип състоящ се от лекар и медицински сестри, които са на място и са на разположение при нужда.

Ако осъзнавате че имате наркозависимост лечение има! Тръгнете към промяната, ние сме с вас и ще ви помогнем успешно да изминете пътя!

Поверително ли е? Тайно лечение на наркозависимост!

Да! Осигуряването на поверителност на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас. Можете да бъдете сигурни, че само вие ще решите кой да научи за лечението ви.

Нашата програма за лечение на наркомании е от световна класа и е добре допълнена от комфорт и уют.

Промяната е Живот: спокойна и лечебна среда за лечение на зависимости!

Помислете се за себе си. Позволете ни да се свържем с Вас.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart