Галерия

>
Галерия

Център за лечение на алкохолна, наркотична и хазартна зависимост, “Промяната е Живот” се намира във вилна зона на територията на град Варна. Центърът предлага най-луксозните условия за борба със зависимостта в цяла България. Удобство, уют и неповторима атмосфера, допринасят за спокойствието, от което се нуждаете, за да се отдадете на вашето физическо, психическо и духовно възстановяване.

Нашите клиенти се настаняват в луксозни двойни или единични стаи. Всяка, от които разполага със самостоятелна баня, телевизор и предлага комфорта и уюта на дома. Къщите разполагат с общи помещения, включително и кухня, в която клиентите ни могат да си приготвят лека следобедна закуска. На разположение на клиентите ни е и кът с мека мебел разположен пред камината, където могат да се отпуснат и да се социализират на по чаша горещо кафе или чай.

По време на престоя си нашите клиенти излизат на разходки, ходят на СПА, включващо психотерапевтични масажи и сауна, спортуват в нашата фитнес зала . Организираните екскурзии целят културно обогатяване, както и разтоварване от ежедневието в борбата със зависимостта.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart