Доверието е първата крачка: Change is life разкрива екипа, който се изправя срещу зависимостите

Да помагаш на хората да се справят с проблемите си не изисква само желание, но и сериозни професионални умения. А също и доверие. Специалистите от  програмата Change is life, които са се посветили на борбата със зависимостите, правят крачка към тези, които имат нужда от тяхната подкрепа и разкриват кои са. 

Те се срещат едва преди 3 години, но общата им цел бързо ги обединява. Те са висококвалифицирани, но и лично ангажирани. Принадлежат към поколение, което изпита всички колебания и цялата несигурност на прехода, довел до пораждане на тежки зависимости при много хора – към алкохол, към наркотици, към хазарт…

Change is life е уникална, авторска програма за рехабилитация на хора със зависимост към алкохол, наркотици и хазарт. Тя се основава на практиките, които дават най-добри резултати в световен мащаб, като комбинира подходи с вече доказана ефективност и съвременни иновативни методи. Програмата е насочена едновременно както към хората със зависимости, така и към техните близки.

Специалистите в Change is life вярват, че трупаните с годините знания и опит работят най-добре в съчетание с иновативността и енергията на младите колеги. Целта на този сплотен екип е не само да удовлетворят очакванията на тези, които потърсят помощта им. Те искат да надхвърлят очакванията на нуждаещите се.

Георги Стоянов завършва висше икономическо образование през 2007 год. В следващите години натрупва богат опит в управлението на хора, но не след дълго разбира, че истинската му страст е друга. Фокусът на неговата работа се премества от успешната организация към успешния човек. Така Георги насочва усилията си в преодоляване препятствията по пътя на човешкото благополучие. Специализира тясно в работата със зависимости и вече 5 години подкрепя хората в борбата им с алкохола, хазарта и психоактивните вещества. Вече 5 години Георги помага на хората да бъдат свободни от оковите на зависимостта и доказва, че промяната е възможна!

Сирма Георгиева завършва висшето си образование по психология през 2011 год. В следващите години натрупва разнообразен опит в диагностиката и терапията на различни психологични проблеми. Специализира „Когнитивно-поведенческа психотерапия“, терапията с доказано най-високи резултати при лечението на зависимости. През 2019 г. Сирма е отличена с Европейски сертификат, от международна комисия, за работата си в борбата със „страшната болест“. С нестихваща вяра и деликатно присъствие, Сирма подкрепя хората по пътя към мечтаното „Себе си“ и доказва, че промяната е възможна!

Славена Болова завършва висшето си образование по психология през 2008 год. Работи усилено както в индивидуалната, така и в семейната психотерапия. Умело съчетава разнообразни психотерапевтични подходи, но в последните години интересът й е насочен основно към метода „Невротренинг“. През 2013 г., Славена придобива сертификат за работа с лицензирано, медицинско оборудване за невротренинг и от тогава практикува с всички възрастови групи. Тя е един от първите специалисти в България, който прилага метода в лечението на зависимости.

Галина Палабуюк завършва висше образование по социални дейности. Активно работи и специализира в сферата на девиантното поведение при деца и юноши. Трупа богат опит, както в индивидуалната работа, така и в работа със семейства. Галина счита, че проблемът със зависимостите е един от основните бичове са съвременните хора. Към момента тя активно насочва работата и усилията си в борбата срещу злоупотребата с психоактивни вещества.

Д-р Цветан Цанков завършвамедицина през 1998 год. През 1999г. след конкурс с подкрепата на International medical association of Bulgaria, заминава за едногодишна специализация по „Обща хирургия и травматология” в Hadassah Hospital град Йерусалим – Израел. Година по-късно д-р Цанков получава предложение за работа и пълна специализация по Хирургия и остава да работи в същата болница. В края на 2010 год. се завръща в България, за да работи и предава опита си. Докоснат от множеството покъртителни истории на хора с тежки увреждания в следствие на зависимостите, д-р Цанков неуморно подкрепя пациентите си в пътя им към възстановяването.

Д-р Петър Петров завършва медицина през 1997 год. Трупа богат професионален опит в България и Германия. Дълги години работи като общопрактикуващ лекар, а през 2013 година придобива и специалност по „Съдебна психиатрия“. Натрупва богат опит в работата с нарушения в следствие употреба на психоактивни вещества. Устремен в борбата със зависимостите, д-р Петров прилага целия си професионален опит в помощ на пациентите си.

Когато става въпрос за лечение на зависимости, времето често е от съществено значение. Change is life правят всичко по силите си за да осигурят възможно най-скоро стая за нуждаещите се от лечение. Първата стъпка е да се обадите на тел. 0882543817, където ще получите съвет за първите крачки по пътя към възстановяването си.

Допълнителна и подробна информация можете да намерите на changeislife.bg.

https://petel.bg/Doverieto-e-parvata-krachka–Change-is-life-razkriva-ekipa–koyto-se-izpravya-sreshhu-zavisimostite–__375954

Share on

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart