Change is Life – нова и ефективна програма за справяне със зависимостта при пълна конфиденциалност

Зависимостта от алкохол, наркотици и хазарт е сред най-опустошителните заболявания на съвремието и търсенето на ефективно лечение е постоянно предизвикателство пред специалистите. През 21-и век прекомерната употреба на алкохол и психоактивни вещества са една от водещите причини за влошаване здравето и качеството на живота и в крайна сметка стават причина за преждевременна смърт. Многобройни са опитите да се открие решение за проблемите, които са дълбоко лични за всеки зависим, но заедно с това оставят видим отпечатък в цялото общество. В практиката за справяне със зависимостите на преден план изпъква един ключов въпрос:

Какво кара хората да започнат отново?

Отговорът на този въпрос същност е лесен – алкохолът, хазартът и психоактивните вещества действат веднага. Те сбъдват желанието за облекчение, потискат физическата или психическата болка, предизвикват екстремно удоволствие. Натрупаният с години опит в лечението на зависимостите показва, че именно заради това хората с подобен проблем трудно прекратяват употребата, но още по-трудно успяват да НЕ се върнат към нея, дори и да са взели това решение.

Защото когато едно елементарно действие носи желаният резултат веднага, дори хората със силна мотивация да се променят, се поддават на спомена за тези преживявания. И това се оказва силен противник на въздържанието.

Как може човек да се справи?

Зависимостта не може да бъде победена, ако просто се опитваш да се справиш с физическата и психическата абстиненция. За справянето с нея се изисква дълбоко познаване на особеностите на заболяването и висока степен на самопознание. Само специалистите в областта на зависимостите притежават инструментите, кои са необходими в този случай.

Какво предлага Change is Life?

Change is life е уникална, авторска програма за рехабилитация на хора със зависимост към алкохол, наркотици и хазарт. Тя се основава на практиките, които дават най-добри резултати в световен мащаб, като комбинира подходи с вече доказана ефективност и съвременни иновативни методи. Дейностите по програмата се обезпечават от висококвалифициран, мултидисциплинарен екип от специалисти в областта на зависимостите. Програмата е насочена едновременно както към хората със зависимости, така и към техните близки.

Рехабилитационният център Change is Life осигурява условия за откъсване от навика, от вредната среда, от обичайния, често монотонен и потискащ живот, който е фактор за поддържане на зависимостите. Той дава възможност на резидентите си да получат 24-часова, непрекъсната и интензивна медицинска и психотерапевтична грижа в защитена среда със структуриран дневен режим. Заедно с това Change is Life осигурява възможност за фитнес, спорт, йога, медитация, плуване, сауна, които подпомагат лечението на зависимостта.

В условията на пълна конфиденциалност, комфортна среда и висококвалифицирани грижи, екипът на Change is life правят ПРОМЯНАТА възможна!

Колко бързо може да започне лечението?

Когато става въпрос за лечение на зависимости, времето често е от съществено значение. Change is life правят всичко по силите си за да осигурят възможно най-скоро стая за нуждаещите се от лечение. Първата стъпка е да се обадите на тел. 0882543817, където ще получите съвет за първите крачки по пътя към възстановяването си.

Допълнителна и подробна информация можете да намерите на changeislife.bg.

https://petel.bg/Change-is-Life––nova-i-efektivna-programa-za-spravyane-sas-zavisimostta-pri-palna-konfidentsialnost__371178

Share on

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart